Nieuws

Thalita de Jong keert eind deze maand terug in competitie! 

Overzicht agenda mei - juni 2019:

13 tem 23 mei 2019: stage Toscanië (ITA) - Nationaal team Nederland

30 mei: Lekkerkerk (NL)

10 juni: Districtkampioenschap Woensdrecht (NL)

15 juni: Terjoden (BEL)

22 juni: nationaal wedstrijd (NED)

29 juni: NK (onder voorbehoud - selectie normen halen)

 

 

Trainingsstage Thalita

Na een eerste koers periode, was het tijd om te rusten en terug op te bouwen. Op 5 augustus reed ik mijn laatste koers: Draai van de Kaai, profcriterium in Roosendaal en werd ik 3e naast Lucinda Brand en Annemiek van Vleuten.

Geplaatst op: 05.09.19

Meer lezen


Welkom Demi de Jong - Kelly van den Steen en Natalie Van Gogh!

Van harte welkom aan Demi, Kelly en Natalie bij Chevalmeire cycling! komende dagen stellen we uitgebreid al onze renster aan jullie voor.

Geplaatst op: 05.09.19

Meer lezen


Richting de top

26 mei, mijn eerste koers terug na 386 dagen. Wanzele-Lede, een kermiskoers, meer dan 100 vertrekkers, 90 km wedstrijd, hoe ga ik dat verteren, hoe ga ik mij in het peloton doen bewegen? Dat waren mijn eerste vragen. Een goede voorbereiding is het halve werk zegt men. Zo is dat! Meer dan 1 jaar l...

Geplaatst op: 06.08.19

Meer lezen


Eerste overwinning voor Thalita de Jong!

Proficiat Thalita de Jong met je eerste overwinning! Na 4 km in ontsnapping gaan en afwerken! Wij als team zijn enorm fier op de weg die je hebt afgelegd de laatste maanden, door professioneel te werken en zelfdiscipline! #proficiat #hardworkpaysoff

Geplaatst op: 15.07.19

Meer lezen


Drukke juli maand voor Thalita de Jong

Thalita de Jong zal in juli 8 wedstrijden rijden, de wedstrijden zijn van nationaal 1.15 niveau om verder op te bouwen naar de komende weken. Na een prachtige start in Wanzele (2de plaats) en nog 2 top tien plaatsen op 5 wedstrijden.

Geplaatst op: 01.07.19

Meer lezen


Eerste overwinning voor Chevalmeire cycling

Sara Mustonen wint te Kemzeke in een sprint met 4. Sara kon in extremis na een fantastische jump aansluiten in de voorlaatste ronde, waarna Sara het in de sprint afwerkte. Na 2 top tien plaatsen in Terjoden en een overwinning in Kemzeke, was dit voor Chevalmeire cycling een fantastisch weekend! ...

Geplaatst op: 17.06.19

Meer lezen


'Met mij moet je geduldig zijn'

Na een eenzaam gevecht van meer dan twee jaar, voelt Thalita de Jong de wielrenster in haar weer opbloeien. Ze kijkt vooral uit naar het regiokampioen- schap, maandag in Woensdrecht.

Geplaatst op: 08.06.19

Meer lezen


Fantastische start van Thalita de Jong!

Wanzeel Koerse was de eerste weg wedstrijd voor Thalita, met 104 deelneemster aan de start. Thalita verschalkte samen met de Nieuw-Zeelandse Rushlee het peloton, door in de voorlaatste ronde alles op alles te zetten.

Geplaatst op: 27.05.19

Meer lezen


Thalita de Jong krijgt er een Zweedse ploeggenote bij | Bron: Wielerflits

Het Chevalmeire Team breidt uit. Vandaag is de werkgever van ex-veldritwereldkampioene Thalita de Jong nog een eenmansploeg, maar vanaf 1 juni komt daar verandering in met de komst van de ervaren Zweedse Sara Mustonen. Binnenkort zou ook nog een veldrijdster de rangen versterken.

Geplaatst op: 19.05.19

Meer lezen


Bron: Wielerflits

Thalita de Jong keert eind deze maand terug in competitie!

Geplaatst op: 05.05.19

Meer lezen


Wereldkampioene veldrijden van 2016 start gloednieuw crossproject om terug op haar oude niveau te komen.

Het zijn mentaal en fysiek zware maanden en jaren geweest voor Thalita de Jong. De wereldkampioene veldrijden van 2016 in Heusden-Zolder sukkelde van de ene blessure in de andere ziekte en brak medio 2017 zelfs met haar ploeg Experza-Footlogix. Overtraind was de diagnose, net als haar generatiege...

Geplaatst op: 13.12.18

Meer lezen


Hoofdsponsor

Chevalmeire zwembaden is de hoofdsponsor van Chevalmeire Cycling Team

Geplaatst op: 11.12.18

Meer lezen